Over ons

Eén starre verreiker als startpunt

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker voor Schepens Verhuur BV. In 2001 kocht Wim Schepens een kleine starre verreiker voor eigen gebruik. Deze verreiker bleek echter niet alleen geschikt voor de eigen kippenstallen. Ook collega-ondernemers zagen al snel het nut van de machine in. 

Specialist in verreikers

Een tweede verreiker werd aangeschaft, deze keer met een grotere giek en meer power. Zo breidde Wim Schepens zijn assortiment langzaamaan uit. Als één van de weinige bedrijven in Nederland heeft Schepens Verhuur zich gespecialiseerd in het verhuren van verreikers. Door hard te werken en slim in te spelen op de markt, groeide Schepens Verhuur uit tot de volwaardige onderneming die het nu is. 

Full service dienstverlening: verreikers met machinist

Omdat de wensen van de klant voorop staan, bieden wij een full service dienstverlening. Een klus is pas geklaard als deze naar wens is uitgevoerd. Om maatwerk te kunnen leveren, verhuren wij onze machines alleen in combinatie met één van onze machinisten. Zij kennen de mogelijkheden van de machines en weten iedere klus op een veilige manier, snel en doeltreffend te volbrengen. 

Schepens Verhuur is ook inzetbaar voor dieplader transporten.

Schepens Verhuur is VCA* gecertificeerd. Onze machinisten zijn vakbekwaam en beschikken over de benodigde certificaten voor het bedienen van de machines. Daarnaast hebben ze allemaal een interne opleiding gevolgd en een gedegen inwerkperiode doorlopen. Alle medewerkers van Schepens Verhuur steken graag de handen uit de mouwen. Voor u als klant een extra voordeel: U heeft er een extra meewerkende kracht bij. 

Heeft u een klus te klaren, maar reikt deze voor u te ver? Neem dan contact op met Schepens Verhuur BV en informeer naar de mogelijkheden. Wij reiken voor u graag een stukje verder.