Overname Schepens Verhuur BV

“Wim Schepens draagt Schepens Verhuur BV over” 

Wat begon als één starre verreiker, werd al snel een roterende verreiker. Door hard te werken en slim in te spelen op de markt, groeide Schepens Verhuur BV uit tot de volwaardige onderneming die het nu is. Iedere klus wordt op een veilige, snelle en doeltreffende manier volbracht.

Na jaren van opbouwen en klaarstaan voor Schepens Verhuur BV heeft Wim Schepens, eigenaar van Schepens Verhuur BV het besluit genomen om het bedrijf over te dragen. Met in het vooruitzicht dat er binnen de familie geen bedrijfsopvolger is, zijn we op zoek gegaan naar een passende externe partij.

Deze partij hebben wij gevonden in Janssens Verhuur BV te Helmond. Een gelijkwaardig familie bedrijf met als eigenaar Rob Janssens. 

Er is een weloverwogen keuze gemaakt waarin wij alle vertrouwen hebben dat Rob met dezelfde professionaliteit, continuïteit en kwaliteit naar medewerkers en klanten, Schepens Verhuur BV zal voortzetten.  

Deze overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee, Schepens Verhuur BV blijft vanuit de huidige locatie opereren, identiteit en werkwijze blijven intact. 

Voor eventuele vragen naar aanleiding van dit bericht, graag een mail naar: info@schepensverhuur.nl. Bellen mag ook:

Peter (planning): 0499-475297 / 06-53734066

Rob Janssens: 06-16081494

Wim Schepens: 06-17714898