Machines 

Verreiker verhuur 

Als één van de weinige bedrijven in Nederland heeft Schepens Verhuur zich gespecialiseerd in het verhuren van verreikers/hoogwerkers. Onze verreikers zijn voorzien van alle gemakken, zoals radiografische bediening, overdrukcabine, breed geprofileerde banden en stempelschotten. 

Schepens Verhuur is VCA* gecertificeerd. Omdat veiligheid, kwaliteit en goede service bij ons hoog in het vaandel staan, kunt u onze verreikers alleen huren in combinatie met een machinist. Al onze machinisten zijn vakbekwaam en beschikken over het TCVT en het VCA* certificaat. 

Starre en roterende verreikers

Iedere verreiker heeft zijn eigen sterke punten. Daarom biedt Schepens Verhuur voor iedere klus de oplossing op maat. Heeft u behoefte aan een alleskunner in klein formaat? Dan bent u met onze starre verreiker Merlo 32.6 zeer goed geholpen. Zoekt u het echt hoog op, dan heeft u meer baat bij één van onze roterende verreikers. 

Een greep uit ons assortiment:

Hulpstukken en transport 

De meeste klussen zijn niet zomaar geklaard, maar met de inzet van Schepens Verhuur gaat het daar wel op lijken. Al onze verreikers kunnen worden uitgebreid met diverse aanbouwdelen. Daarnaast kunnen wij het (intern) transport voor u verzorgen. Goed voorbereid gaan we samen aan de slag. 

Wilt u verreikers, hulpstukken of materialen huren die niet op deze site worden vermeld? Neem dan contact op met Schepens Verhuur en informeer naar de mogelijkheden. Wij reiken voor u graag nog iets verder.