Schepens Verhuur:
geen klus reikt voor ons te ver

Heeft u een klus te klaren, maar reikt deze voor u te ver? Dan bent u bij Schepens Verhuur BV uit Son aan het juiste adres. Schepens Verhuur is een jong en dynamisch bedrijf met het verhuren van verreikers als core business.

Schepens Verhuur begon in 2001 met slechts één starre verreiker. De afgelopen jaren hebben wij echter niet stilgezeten. Inmiddels hebben wij diverse roterende en starre verreikers met alle bijbehorende hulpstukken in ons assortiment en reikt voor ons geen klus te ver. 

Full service dienstverlening met verreikers

Schepens Verhuur staat voor veiligheid, kwaliteit en goede service. Met onze machines en onze vaste machinisten leveren wij werk op maat. Zowel in de bouw en industrie, alsook in de agri- en particuliere sector bieden wij snel en doeltreffend een passende oplossing voor iedere klus. Denkt u bijvoorbeeld aan: 

Verreikers verhuur o.a. voor bomen rooien, asbestsanering en (de)montage in Brabant, omgeving Son, Breugel, Eindhoven, Best, Sint-Oedenrode, Veghel, Den Bosch, Tilburg, Oirschot, enz.

Heeft u een klus te klaren, maar reikt deze voor u te ver? Aarzel dan niet langer maar neem contact op met Schepens Verhuur.