Bomen rooien

Maatwerk bij het rooien van bomen

Vroeger was het rooien van bomen een gevaarlijke onderneming. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer nodig. Schepens Verhuur staat voor veiligheid, kwaliteit en goede service en biedt voor het rooien van bomen de oplossing op maat. 

Verreiker met bomentang

Bij het rooien van bomen gebruikt Schepens Verhuur een roterende verreiker, uitgerust met bomentang. Alvorens de boom om te zagen, nemen wij deze letterlijk ‘in de tang’. Met de bomentang leggen wij de boom vervolgens netjes aan de kant. Zorgen als het juist inschatten van de valrichting van een boom e.d. zijn niet meer aan de orde. 

Zaagunit

Onze bomentang is eventueel uitgerust met een zaagunit. Zo kunnen wij makkelijker en sneller werken en bespaart u een bomenklimmer.

Hulpstukken bij het rooien van bomen

Indien gewenst, nemen wij een zager voor u mee. Daarnaast maakt Schepens Verhuur bij het rooien van bomen gebruik van diverse middelen. Denkt u hierbij onder meer aan de:

  • roterende verreiker 
  • bomentang inclusief zaagunit
  • snoeibak

Full service dienstverlening bij het rooien van bomen

Zoekt u een bedrijf dat u alle zorgen uit handen neemt? Dan bent u bij Schepens Verhuur aan het juiste adres. Wij staan in nauw contact met diverse specialisten op het gebied van bomen rooien. De rol van bemiddelaar nemen wij graag op onze schouders.

Neem contact op met Schepens Verhuur en informeer naar de mogelijkheden.